• 060/0-763-559
  • deki@autocentardeki.com
  • Radnička 10 Karavukovo

auto centar Deki

FARBANJE - LIMARIJA - MEHANIKA

- Pogledajte kompletan asortiman usluga koje nudimo za održavanje vašeg vozila -

Auto Centar Deki logo

O auto centru


Auto Centar Deki je kompanija sa dugom istorijom.Počeli smo u našoj garaži sa popravkom motora i mehaničkih sklopova još 90-tih.Vremenom smo počeli da proširujemo posao i 2000.god krenuli sa limarsko-farbarskim radovima.Zvaničan datum osnivanja sadašnje kompanije je 01.03.2005.god i od tada poslujemo sa uspehom,uz konstantno širenje i osavremenjivanje usluga.

Posetite nas...

Uverite se u kvalitet naših usluga,poslujemo sa kvalitetnim repromaterijalima i delovima.Neki od naših renomiranih dobavljača su Ehom , S-group , NEXA experience , Simcar , Pilkington i drugi.
Za vas naručujemo i dobavljamo original ili kvalitetne zamenske delove za vozilo,klijentima dajemo rabat od 10% na delove.

Auto Centar Deki

Oficijelni partner MOSTONGA DOO ODŽACI -

tehnički pregled vozila

Auto Centar Deki

Nudimo širok spektar usluga rađenih uz maksimalnu profesionalnost i koristeći najsavremenije tehnologije!

  • Vrhunski kvalitet prilikom farbanja-lakiranja nam omogućavaju najkvalitetniji materijali najboljih svetskih proizvoača: NEXA,Max Meyer,Personal,Dyna,premium brend PPG grupacije i Axz Nobel korporacije.Takođe posedujemo i spektrofotometar koji nam omogućava što preciznije određivanje nijanse i uz potrebno dodatno toniranje garantujemo 100% tačnost boje,tona i nijanse.
  • U radionici za auto-limariju i auto-plastiku raspolažemo sa specijalnim alatima za popravku havarije na vozilu,kao i aparatima za zavarivanje i punktovanje.Kvalitet rada je toliko visok da garantujemo 100% vraćanje vozila u prvobitno stanje.Zamena sajtni,trepni,krila je takođe svakodnevni posao našeg servisa....
  • Poliranjem automobila limariju štitimo od sitnijih mehaničkih oštećenja koja mogu biti prouzrokovana mašinskim pranjem vozila sa četkama,zagađenjem iz vazduha,UV zračenjem,kiselinom nastalom pričijim izmetom i sl.Naš auto centar koristi auto-kometiku renomiranih svetskih proizvođača a vršimo i poliranje farova.